Uloguj se Registruj se

Advertise the apartment

Iznajmite auto već danas

Izbor vozila je veliki, a u skladu sa tim i raspon cena po danu. Naš savet je da najpre proverite uslove najma, dodatne pogodnosti, pa nakon toga odaberete vozilo po svojoj meri.

Opel Insignia 2.0 CDTI

60€ Po danu

Tip vozila: Putničko

Broj putnika: 5

Broj vrata: 5

Menjac: Automatski

Gorivo: Dizel

Zapremina motora: 2000cm3

Broj kofera: 3

Klima: Da

Peugeot 208 1.6 HDI

35€ Po danu

Tip vozila: Putničko

Broj putnika: 5

Broj vrata: 5

Menjac: Manuelni

Gorivo: Dizel

Zapremina motora: 1600cm3

Broj kofera: 2

Klima: Da

Često postavljena pitanja

Pročitajte kratke odgovore na pitanja koja najčešće dobijamo od naših klijenata.

Da li je potreban depozit prilikom rentiranja vozila?

Ne, plaćanje depozita nije potrebno.

Da li postoji ograničenje u kilometraži?

Ne, ograničenje u pređenoj kilometraži ne postoji.

Da li su vaša rent a car vozila osigurana?

Da, svi naši automobili su osigurani.

Gde mogu preuzeti rezervisano vozilo?

Lokacije za besplatno preuzimanje vozila su aerodrom Nikola Tesla i bilo koja željena adresa u Beogradu. Dostava vozila je moguća svaki dan u bilo koje vreme 24/7.

Da li mogu iznajmiti vozilo sa vozačem?

Da, možete. Naglasite to prilikom rezervacije. Cene su dostupne na zahtev.

Da li je moguće rentiranje teretnog kombija?

Jeste, moguće je iznajmljivanje teretnog kombija sa i bez vozača za selidbe ili prevoz robe. Ukoliko Vam je potrebno vozilo bez vozača, dovoljna je vozačka dozvola B kategorije. Rezervacija se vrši bez plaćanja unapred.

Postoje li popusti ukoliko se odlučim na višemesečni najam?

Naravno. Popusti se redovno odobravaju nekoliko puta godišnje, a informacije o popustima dajemo isključivo na zahtev.

Da li su izražene cene finalne ili ima dodatnih troškova?

Prikazane cene su sa svim uključenim troškovima i uključenim PDV-om. Cena varira u zavisnosti od broja dana na koji se iznajmljuje vozilo. Cenu za sve dane možete videti klikom na dugme "Lista cena i uslova" koje se nalazi pored svakog vozila. U cenu iznajmljivanja vozila su uključeni: neograničena kilometraža, osiguranje od krađe vozila, 24h pomoć na putu, preuzimanje i vraćanje vozila na teritoriji grada Beograda i na aerodromu Nikola Tesla, osiguranje od učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi (učešće 5%). Neograničena kilometraža je uključena u cenu za najam duži od dva dana. U cenu iznajmljivanja vozila uključeni su i dodaci koji se dobijaju uz zahtev: sedište za dete, punjač za mobilni u autu i zeleni karton. Obavestite nas ukoliko vam je potreban neki od besplatnih dodataka.

U kakvom su stanju automobili iz vaše ponude?

Automobili su novi, redovno se održavaju i imaju visok nivo opreme. Za svaki automobil možete pogledati slike, a na zahtev vam možemo poslati još slika.

Više o usluzi rent a car-a

Zašto iznajmiti rent a car vozilo?

Saobraćaj u velikom gradu poput Beograda je nezamisliv bez sopstvenog vozila. Ako želite da izbegnete javni prevoz koji je grupni i masovan, a imate potrebe za individualnim rutama koje ćete sami organizovati, pravo rešenje je iznajmljivanje automobila, rent a car. Taksiji su dobra jednokratna rešenja, ali se ne isplate ako ste u Beogradu više dana, prelazite duže rute ili imate veće potrebe za kraćim relacijama sa čestim zaustavljanjima. Cene taksija mogu da variraju i budu neusaglašene, vozila se ponekad dugo čekaju, a o udobnosti vožnje ne može biti ni reči. Bilo da u Beograd dolazite kao turista ili imate poslovne planove za jedan ili više dana, iznajmljivanje automobila nikada nije bilo jednostavnije. Naša agencija vam nudi besprekorne automobile koje možete rezervisati za vremenski period koji vama odgovara, na onoliko koliko vi želite, a imate i mogućnost preuzimanja i razduživanja ili na aerodromu Nikola Tesla ili na bilo kojoj tački u Beogradu.

Koje su prednosti rent a car-a?

 1. Automobil možete preuzeti na aerodromu ukoliko dolazite u Beograd ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u gradu. Uštedeće vam vreme koje biste utrošili da dozovete taksi, ali i novac jer su cene rentiranja automobila fiksne i bez skrivenih troškova.
 2. Vozila su besprekorno održavana, čista i bezbedna. Ne morate da brinete o zdravstvenim propisima, o higijeni ili bezbednosti. Vozila su uredno servisirana, nova i ispravna. Mnoga imaju ugrađen GPS, pa možete biti sigurni da ćete lako doći do željene lokacije.
 3. Iznajmljivanje je bez depozita i bez dodatnih troškova. Cene su jasno naznačene, a za sve dodatne informacije možete se unapred raspitati.
 4. Plaćanje se ne vrši prilikom rezervacije.
 5. Kilometraža je neograničena. Ovo važi za rentiranje koje je duže od 2 dana.
Ukoliko imate potrebe za dodatnim dečjim sedištem ili nekom drugom opremom, možete nam se obratiti prilikom iznajmljivanja automobila kako bismo vam izašli u susret. Ovi dodaci se ne naplaćuju.

Vozila u našoj ponudi – najbolji odnos cene i kvaliteta

Da li vam je potreban mali gradski auto ili veći porodični automobil? Nudimo vam veliki izbor vozila koje možete bez prethodno uplaćenog depozita preuzeti ili na aerodromu Nikola Tesla ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u Beogradu. U našoj ponudi za iznajmljivanje nalaze se teretni i putnički kombi, kao i vozila za prevoz putnika, različite kubikaže, potrošnje, stila i drugih performansi. Možete birati automobile sa automatskim ili manuelnim menjačem, karavane sa velikim prtljažnikom ili poslovne automobile kao što su Opel Insignia i Peugeot 508. Mali gradski automobili su praktični za parkiranje u gradskoj zoni i kretanje po gradu. Cene su istaknute po danu najma i ona se smanjuje kako je broj dana iznajmljivanja veći. Najjeftinije cene su za 16+ dana.

Koje su prednosti naše agencije za rentiranje?

Cena iznajmljivanja vozila je transparentna, bez skrivenih troškova

U cenu iznajmljivanja vozila su uključeni: neograničena kilometraža, osiguranje od krađe vozila, 24/7 pomoć na putu, preuzimanje i vraćanje vozila sa bilo koje lokacije u Beogradu i na aerodromu Nikola Tesla, osiguranje od učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi (5%). Neograničena kilometraža važi za najam vozila koji je duži od 2 dana. Bez dodatnih troškova se tretiraju i zahtevi za dodatke kao što su: sedište za dete, punjač za mobilni u autu i zeleni karton. Ukoliko vam je potreban neki od ovih dodataka, potrebno je samo da nas obavestite prilikom rezervacije. Prilikom rezervacije automobila nema iznenađenja. Cene su transparentne, istaknute uz svaki automobil i variraju u zavisnosti od toga na koliko dana se vozilo iznajmljuje. Cene se kreću od 20 evra i u cenu su uključeni svi troškovi.

Najpovoljniji rent a car u Beogradu

Nudimo vam najbolje uslove iznajmljivanja automobila. Automobili su novi, redovno održavani i odlično su opremljeni kako za kraće, tako i za duže vožnje. Predstavljeni su realno, a na zahtev vam možemo pružiti dodatne informacije i poslati još slika.

Uslovi iznajmljivanja automobila

 • Uslov da se iznajmi automobil je da vozač mora da ima minimum 21 godinu.
 • Neophodno je minimun 2 godine posedovanja vozačke dozvole koja se dostavlja na uvid.
 • Prilikom iznajmljivanja na uvid se podnosi validna isprava – lična karta ili pasoš.
 • Minimalno vreme korišćenja vozila je jedan dan (24 sata). Tolerancija kašnjenja je 59 minuta, koliko je moguće prekoračiti termin. Nakon tog vremena naplaćuje se još jedan ceo dan.
 • Prilikom iznajmljivanja automobila nudimo vam neograničenu kilometražu osim u slučajevima kada se automobil rentira na manje od 2 dana. U tom slučaju je kilometraža ograničena na 200 kilometara dnevno i svaki prekoračeni kilometar se dodatno naplaćuje.
 • Vozilom može upravljati samo osoba koja je upisana prilikom najma. Vozilo se ne sme upotrebljavati van propisa – ne sme se opteretiti većim gabaritom prtljaga od dozvoljenog i većim brojem putnika od dovoljenog.
 • Vozilo se ne sme koristiti za kriminalne i nazakonite radnje.
 • Vozač je dužan da brine o kvalitetu goriva koje sipa u automobil i o saobraćajnim propisima. U slučaju bilo kakvih saobraćajnih kazni prilikom vožnje, vozač sam snosi troškove i posledice.

Plaćanje i depozit

Najam vozila se plaća prilikom preuzimanja vozila, na tri načina: kreditnom karticom, uplatom na račun za pravna lica ili gotovinom. Depozit se ne polaže. U nekim određenim situacijama moguće je da agencija potraži depozit, ali o tome ćete bit unapred obavešteni prilikom rezervacije. U cenu je uračunat PDV.

Preuzimanje i razduživanje vozila

Vozilo se može preuzeti i razdužiti u poslovnici, ali je moguće da se vozilo pokupi i na nekoj određenoj lokaciji na teritoriji Beograda ili na aerodromu Nikola Tesla. Vozilo se može preuzeti i vratiti i mimo radnog vremena, ali uz određenu naplatu. Ukoliko vozač želi da produži najam vozila za još neko vreme, potrebno je da za produženje ugovorenog perioda rentiranja vozila traži saglasnost naše firme 48 sati pre isteka roka vraćanja vozila. Prilikom zaduživanja vozila potrebno je potpisati obrazac o stanju vozila, tako da je naša preporuka da zajedno sa našim zaposlenim detaljno pogledate u kakvom je stanju vozilo prilikom zaduživanja i razduživanja. Zapisnik koji se tom prilikom pravi potpisuju obe strane.

Nezgode na putu i krađe vozila

Ukoliko se nešto od neplaniranih nezgoda dogode, kao što su nesreće na putu, šteta automobila ili krađa, klijent je u obavezi da postupi na sledeći način:
 1. Da ODMAH pozove policiju i našu agenciju obavesti o događaju i da postupi po instrukcijama koje će tom prilikom da dobije.
 2. Da zapiše podatke o drugim učesnicima nezgode.
 3. Da popuni izveštaj o nezgodi prilikom vraćanja vozila.
 4. Da pismenim putem da izjavu u kojoj će izneti uzroke i okolnosti u kojima se desila šteta ili nezgoda.

Zabrane kretanja i neovlašćeno rukovanje vozilom

 • Pošto osiguranje ne pokriva kretanje kroz bivše zemlje SSSR-a, Kosova, Albanije i Turske, zabranjeno je iznajmljenim vozilom putovati u te države. Osiguranje za njih NE VAŽI.
 • Izričito je zabranjeno upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola, lekova i svih vrsta droga. Ukoliko se utvrdi da je klijent napravio štetu pod uticajem opijata, osiguranje NE VAŽI, a klijentu se naplaćuje pun iznos štete ili krađe.
 • Iznajmljenim vozilom može da upravlja lice koje je iznajmilo automobil i koje je u ugovoru prilikom najma upisano kao vozač. Naša firma dozvoljava upis još dva dodatna vozača prilikom preuzimanja i koja mogu da se smenjuju u vožnji. Lice koje nije upisano kao vozač, ne može da vozi iznajmljeni automobil.
 • Zabranjeno je iznajmljeno vozilo davati na korišćenje neovlašćenim licima ili licima koja nisu upisana u ugovor o najmu. U ovim slučajevima, osiguranje NE VAŽI, pa se klijentu naplaćuje pun iznos štete ili krađe.

Osiguranje

CDW (Collision damage Waiver) – osiguranje od napravljene štete

Sa ovim osiguranjem se ne pokriva šteta koja je nastala u unutrašnjosti vozila, zatim oštećenje guma i točkova, oštećenja donjeg trapa, slomljen ili izgubljen ključ, šteta koja je nastala sipanjem pogrešnog goriva, šteta nastala svesno ili nepažnjom. Sva navedena oštećenja naplaćuju se u punoj ceni kada se vozilo vrati. Kada se vozilo vrati, naš službenik zajedno sa klijentom detaljno proverava stanje vozila i upoređuje sa stanjem vozila prilikom preuzimanja. Svaka promena se upisuje u obrazac ugovora i obostrano potpisuje.

TP (Theft Protection) – osiguranje od krađe

Osiguranje neće važiti ukoliko se otkrije da vozilom nije rukovano propisno. Ukoliko je prilikom krađe vozilo bilo otključano, ili je ključ bio ostavljen u bravi ili u vozilu, osiguranje NEĆE VAŽITI. U slučaju krađe ključ i dokumenta moraju biti kod klijenta da bi osiguranje učestvovalo u pokrivanju troškova.

PAI (Personal Accident Insurance) – osiguranje lica

Vozač i lica u vozilu imaju pravo na osiguranje u slučaju smrti ili povreda koje su nastale u saobraćajnoj nezgodi, za vreme trajanja najma vozila.

Važno!

Policijski zapisnik je neophodan za sve vrste osiguranja. Bez policijskog zapisnika osiguranje ne može da učestvuje u nadoknadi štete i celokupan iznos krađe ili štete biče naplaćen od klijenta. Zapisnik je potrebno napraviti čak i kada je vozilo oštećeno bez ikakve greškle klijenta, kada on nije bio prisutan (na primer oštećenje nastalo na parkingu od NN osobe). U ovom konkretnom slučaju klijent nema učešća u šteti ako nije odgovoran za nastalu situaciju, ali samo uz policijski zapisnik. Međutim, bez sačinjenog policijskog zapisnika, štetu snosi u potpunosti.

Kasko osiguranje iznosi 5%

Ukoliko je klijent odgovoran za novonastalu štetu na automobilu, uz policijski zapisnik je dužan da isplati iznos umanjen sa 5% od ukupne štete. Iznos štete procenjuje procenitelj. Klijentu se depozit zadržava dok ne stigne procena o šteti.

wheel