Uloguj se Registruj se

Advertise the apartment

LOJALTI PROGRAM

Zašto odabrati baš nas, pored brojnih ponuda smeštaja na drugim sajtovima?

Jedan od uspeha našeg dugogodišjeg poslovanja je i velika baza stalnih gostiju koji se iznova i iznova vraćaju. U takav odnos smo uložili veliki trud i gradili ga godinama. Osim profesionalnog pristupa, brze i efikasne usluge, naši stalni gosti uvek mogu da računaju na brojne pogodnosti.

Šta znači biti stalni gost? Pri kratkoročnom izdavanju to nije gost koji dolazi jednom ili dva puta godišnje na dan ili dva, već gost koji  u toku godine, pa čak i u toku jednog meseca, boravi često u nekom od našeg smeštaja. Takav gost, pri potrazi smeštaja nema dilemu preko koga će rezervisati, jer zna da će jednim pozivom ili porukom, dobiti najbolju moguću opciju uz asistenciju naših zaposlenih.

U cilju jasnijeg definisanja statusa naših stalnih gostiju, osmislili smo LOJALTI PROGRAM, gde se status određuje prema ukupnoj potrošnji na godišnjem nivou.

Da li ste bronzani, srebrni, zlatni ili platinijumski korisnik, zavisi isključivo od toga koliko ste novca potrošili za rezervaciju smeštaja preko nas, na godišnjem nivou i na osnovu toga dobijate popust od 5-20%. Svoj status možete proveriti u korisničkom panelu klikom na svoje ime u gornjem desnom uglu ekrana.